• Tak fordi du vil dele din case med os

Tak fordi du vil dele din case

Det er nu muligt at tilføje cases på områderne:

Fysisk Aktivitet, Mental Sundhed, Seksuel Sundhed, Alkohol, Tobak, Naturen, Lokalsamfundsindsatser, indsatser inden for ABC for mental sundhed samt særlig indsatser i en Corona-tid


Vejledning

Det er meget simpelt at udfylde en vidensskabelon og tager typisk 30-45 minutter. Vi beder dig dog alligevel om at være opmærksom på følgende punkter.

 

01

Det er ikke muligt at gemme din case undervejs i processen og vende tilbage til den på et senere tidspunkt. For at gøre det så nemt for dig som muligt, anbefaler vi derfor, at du har indsamlet de nødvendige informationer og data på forhånd.

Du kan downloade skabelonen nederst på denne side og derved danne dig et overblik over, hvad du skal have forberedt inden, du går i gang.
Under selve uploads flowet kan du også downloade et “case-eksempel”, så du kan se, hvordan en case udfyldes optimalt. Find linket øverst til venstre i flowet

02

Besvar alle spørgsmålene herunder så godt du kan og indsend case herefter.
Hvis der er et spørgsmål du ikke mener er relevant for indsatsen kan du skrive "ikke relevant"

03

Det er op til den enkelte kommune at vurdere, hvem der er bedst egnet til at udfylde skabelonen. Det behøver altså ikke at være den, som har været eller er tovholder på den indsats, der beskrives, som udfylder skabelonen.

I skabelonen skal der både gives kontaktoplysninger på vedkommende, der udfylder skabelonen og på den person, som er kontaktperson, hvis man ønsker at få mere at vide om indsatsen.

04

Vær opmærksom på, at skabelonen skal kunne udfyldes med allerede eksisterende data om indsatsen og/eller med data, som man har let adgang til. Det er ikke tiltænkt, at udfyldelsen af skabelonen kræver ny dataindsamling eller et større forarbejde.

05

Hvis vi har behov for uddybelse af dine svar, kontakter vi dig efterfølgende.

Har du brug for et overblik over det nødvendige input inden, du går i gang kan du downloade skabelonen herunder

Videnskabelon

Klar til at tilføje din case?

Er det første gang, du tilføjer en case? Læs venligst vores vejledning her på siden.

Vi vidensdeler. Sammen.

Det er fordelagtigt for dig at dele din case i Sunde Borgeres case portal. Bidrag til fællesskabet og tilføj din case.

Fokus

Sæt fokus på din kommunes initiativer

Fællesskab

Bidrag til fællesskabet

Øg kvaliteten

Øg kvaliteten af folkesundhedsarbejdet i Danmark